Sucuri naturale

1. Sucul din rodii (min 1 fruct/zi)

2. Sucul din mar+morcov (min 3 mere, 3 morcovi/zi)

3. Sucul din iarba de grau (60-80ml/zi)

4. Sucul din gulii (1 gulie/zi/o data pe sapt)

5. Sucul din telina (1 fruct/o data la doua zile)

Desi exista multe povesti despre sucul de sfecla rosie am ajuns la concluzia ca nu merita facut, in primul rand deoarece contine mult zahar. In alta ordine de idei trebuie baut in cantitati uriase ca se aibe o influenta observabila asupra bunastarii organismului uman. Sucurile de mai sus trebuie facute in casa cu un storcator electric si baute in functie de timpul recomand pt fiecare. Nu pot fi inlocuite cu sucuri cumparate din comert indiferent cat de naturale si bio apar. Deasemenea ingredientele trebuie cumparate din pietele de tarani sau din diverse magazine/locatii bio. De preferat ar fi sa va faceti cateva  surse/relatii de incredere din zonele rurale.

Rodiile pot fi achizionate aproape tot anul din Kaufland. Exista totusi mici pauze sezoniere de aceea este bine atunci cand le gasiti sa le cumparati in cantitati mai mari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s